Пътна помощ в София – Вашето спасение е на пътя!

Тези услуги се предлагат от сертифицирани фирми. Една от тях е фирма пътна помощ 24. Предлага извозване, консултации,репатрак и превоз на автомобили до „КАТ София“ и „КАТ София-окръг“, доставка на гориво, подаване на стартов ток и други.

Всеки шофьор знае, че на пътя всеки момент може да възникне непредвидена ситуация. Това не е просто пътен инцидент. Всяка кола, дори и най-надеждната, в неподходящ момент може да започне да действа и да откаже да се шофира, тоест да спре по средата на пътя.

И тогава на помощ идват пътните помощи. Това е специално оборудване, което може да транспортира автомобил до местоназначението, дори ако не може да се движи сам (при блокирани колелета). В същото време да се извика репатрак никак не е трудно.

В съответствие с посочената от Вас информация ще бъде избрана подходяща техника, която отговаря на изискванията, а вашият автомобил ще бъде доставен до посоченото местоположение в пълна безопасност.

Освен това можете да поръчате допълнителни услуги. Особено търсен е монтажът на гуми на място, който се извършва на високо ниво при почти всякакви условия. Доставят се части за МПС (двигатели, шасита и други), доставя се гориво, подаване на стартов ток и други. Предлагаме ремонт на място от квалифициран механик.

Пътна помощ на пътя

Пътна помощ в София предлага надеждна помощ по всяко време

Какво е удобството на услугите, предоставени от фирма Пътна Помощ 24 –  осигурят помощ на всяко място, независимо къде се намирате. Това е особено важно, ако вече сте се отдалечили достатъчно от някое населено място.

Едновременно с това се извършва дейност както в град София, така и в цялата област. Можете да се обадите за репатрак няма значение по кое време сте изпаднали в беда. Със сигурност ще бъдете подпомогнати по всяко време на деня.

В същото време се работи както с физически лица, така и с организации. На големите компании се предлагат отделни тарифи, които са най-изгодни за тях. И работата с корпоративни клиенти се извършва на индивидуална основа във всеки отделен случай.

Фирмата извършва техническа консултация по телефона. Техническа помощ на мястото на повредата:

Ако попаднете в трудна ситуация на пътя, когато колата не може да продължи да се движи, обадете се на фирма Пътна Помощ 24. Фирмата разполага със собствен сайт https://patna-pomosht-24.com/ и в него са предоставени услугите и информация как да се обадите на камион за теглене. Обикновено става така:

Обаждане до фирмата на GSM:  0878-424-097 и можете да оставите заявка на уебсайта в специален формуляр, като посочите телефонния номер за контакт, на който операторът ще се обади обратно.

Какво е нужно да посочите в заявката?

Описание на ситуацията, за която е необходим теглич.

Подробна информация, която ще бъде важна за оператора при подаване на заявка:

  • Телефонен номер на клиента;
  • Адрес за зареждане на платформата;
  • Адрес за разтоварване на МПС;
  • Марка и модел автомобил (размери и тегло);
  • Какви са неизправностите (ако има такива);
  • Какви са щетите (ако има такива).

Клиентът трябва да носи със себе си следните документи при евакуация на автомобила:

Документ за самоличност (паспорт или шофьорска книжка, може и друг документ);

Удостоверение за регистрация на превозно средство.

След като се предоставят тези документи, водачът на репатрака внимателно натоварва автомобила на платформата, здраво го фиксира с колани, поставя ограничителите под колелата и отива до мястото за разтоварване. Собственикът на превозвания автомобил може да се вози в кабината с шофьора на теглещия камион.

5/5 - (1 vote)