Пътна помощ за автомобили в подземни гаражи и подлези

Какво да направите, ако колата ви се повреди на място, което е недостъпно за обикновенна пътна помощ: в закрит паркинг, подземен гараж, подлез или многоетажен паркинг на търговски център или на паркинг? – извикайте специализиран репатрак за подземен гараж!

Не можете да справите без специален теглич за подземни паркинги и многоетажни паркинги.

Повечето фирми имат много, но обикновени теглещи камиони. Ние от пътна помощ 24 имаме специализирани теглещи камиони за подземен паркинг с частично натоварване.

Какви са съществените разлики между пътните помощи специално за такива условия?

 Те трябва да са достатъчно мощни, да имат малък радиус на завиване, да имат доста скромни размери и най-важното – височината за влизане в подземен паркинг, да имат устройства за евакуация в тесни условия на подземен паркинг или гараж, а именно кранова инсталация за частично повдигане на автомобила, ръкохватки и колички под колела.

Нашият автопарк включва както частично натоварени теглещи камиони с джипове, така и теглещи камиони с ниско легло и въздушно окачване.

При предварителна заявка предоставяме документи за възстановяване на разходите за извозване от репатрак от подземния паркинг към застрахователната компания.

услуги с пътна помощ

Какво е важно да кажете на диспечера, за да поръчате репатрак от подземен гараж или подлез?

  1. Височината на подземния гараж или подлеза – консултирайте се с управляващата фирма или собственика на сградата за височината на входа, най-често охраната на входа знае височината на входа.
  2. Ако колата ви се намира на паркинга на търговски център, консултирайте се и с администрацията относно височината на входа и възможността за допускане на теглещ камион в търговския център.
  3. Точната марка и модел на вашия автомобил, дали колелата са блокирани (автоматична скоростна кутия превключва на неутрална скорост? Свалена ли е ръчната спирачка?), заключен ли е воланът? Наличието или отсъствието на кука за теглене.

Цената на услугите на репатрак от подземен гараж или подлез:

Процедурата по изтегляне на автомобил от подземен гараж или подлез е много сложна, изисква специално оборудване и опитен водач и понякога отнема доста време, особено когато колелата са блокирали или има тесен паркинг, което оскъпява услугата.

Ако при повреда на колата ви колелата не са блокирали (автоматична скоростна кутия е отключена), а кормилното управление, както и ръководството за експлоатация не забраняват теглене, тогава евакуацията от труднодостъпно място може да се извърши с джип-теглич. В този случай изтеглянето се извършва на кабел и изисква да имате известен опит в управлението на автомобил с кабел. След като колата бъде доставена на пътя, по-нататъшната евакуация до сервиза може да се извърши с помощта на обикновен теглещ камион.

На уебсайта са посочени приблизителни цени за теглене на автомобил от паркинг, подземен гараж и подлез. Точните цени зависят от височината на паркинга, прав или винт, повреда на автомобила и др. Проверете точната цена с диспечера по телефон: 0876-742-859.

Нашият автопарк е оборудван с модерна специална техника, което ще помогне при аварийни пътни ситуации от всякаква сложност.

При нас работят шофьори и техници с дългогодишен опит в асистирането на различни по големина автомобили.

Ако имате нужда от помощ на пътя, свържете се с нас.

Цените ще ви изненадат приятно!

5/5 - (1 vote)