ЗА НАС

Денонощна “ПЪТНА ПОМОЩ 24” на територията на цялата страна.

Ние от денонощна “Пътна помощ 24″ предоставяме услуги за репатриране на превозни средства по пътищата на цялата страна.

Предоставяме бързо и евтино репатриране на превозни средства до точното място от всяка точка на България. Притежавайки богат опит в тази област, ние гарантираме бърза реакция при обаждане, независимо от местоположението ни, както и висококачествено обслужване във всяко отношение.

Нашите експерти винаги са готови да ви помогнат да транспортирате дефектен или аварирал автомобил от мястото на повредата или инцидента до сервиз, паркинг или адрес. Предоставяме услуги за репатриране на превозни средства от всякакъв вид: мотоциклети, яхти, автомобили, джипове, микробуси, както и друга специална техника.

Извършваме всички спешни услуги свързани с пътна помощ – натоварване на колесар, вдигане с кран, репатриране на автомобили, пренос с паяк, пътна помощ за тирове и лекотоварни автомобили.

Имате възможност да поръчате както спешна Пътна помощ на даден транспорт, така и обикновена помощ. За да направите това, просто трябва да се свържете с нашия диспечер, да му кажете мястото, където се намира вашето превозно средство, както и приблизителната причина за необходимостта от репатрак. Нашите експерти бързо ще отидат на мястото на произшествие или повреда и ще Ви помогнат да се справите със ситуацията, в която се намирате.

Имайки доста голям опит в предоставянето на услуги за извозване на превозни средства, ние гарантираме бърза реакция и висококачествено обслужване и следователно, ако трябва да поръчате репатрак, препоръчваме да се свържете с нас!

Нашите услуги са достъпни 24/7

Имате ли нужда от транспорт на вашия автомобил през почивните дни или празниците?

Нашите услуги за репатриране са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Дори и по-време на национални празници като Коледа, Великден, Ден на независимостта и т.н.

Ние знаем колко е важно автомобилът Ви да бъде извозен до мястото на ремонт навреме и винаги сме готови да ви предложим услуги, които ще отговорят на вашите изисквания по надежден и навременен начин.

Основното ни предимство пред конкурентите е, че гарантираме на нашите клиенти не само професионално и качествено репатриране, но ще го извършим възможно най-бързо, което ще ви спести време, а заедно с това и пари.

Можете да поръчате репатрак, кран или техническа помощ на телефони: 0876 74 28 59 Можете също да направите поръчка онлайн, като използвате формата за контакт на нашият уебсайт

Разполагаме с Автопарк и мрежа от техника и професионалисти в цялата страна, което ни позволява да реагираме до минути на Вашето обаждане.

Денонощна Пътна помощ 24 предлага, бързи и висококачествени услуги на най-изгодните цени.