Пътна помощ Стара Загора

На всеки, на който му се наложи пътна помощ в Стара Загора и региона, може да разчита на нашите професионални услуги във всякакви ситуации на пътя.

Ние ще дойдем по най-бързия начин на мястото на повредата и ще извършим всичко професионално.

Денонощна пътна помощ в Стара Загора

Можете да ни потърсите  денонощно, по всяко време на годината, без значение от климатичните условия. Работата ни е организирана така, че бързо да се отзовем.

Цени за пътна помощ в Стара Загора

Интересувате се колко струва? Проблемите на пътя възникват внезапно и изискват бързо решение, затова нашите услуги са на изгодни цени от 10, 20, 30, 50 лева в зависимост от превозното средство, километри, вид услуга, екстра помощ и т.н.
Вижте повече в нашата секция за цени.

Всички услуги за пътна помощ

Накратко услугите, които предлагаме са свързани с пътна помощ за леки автомобили, тежкотоварни камиони и тирове, джипове, автобуси, индустриална и строителна техника и други видове специализиран транспорт.

Услугите включват:

  • Репатриране на леки и тежки превозни средства.  
  • Смяна на спукана гума, сервиз на пътя.
  • Зареждане на акумулатор.
  • Изтегляне с кран, с лебедка.
  • Превоз с паяк. Превоз до обозначено място
  • Отключване на заключен автомобил или при проблем с блокирана аларма

Телефонен номер за контакти  

Изберете нашия телефонен номер, за да получите пътна помощ в Стара Загора, извън града или в цялата област!

Защо да изберете нас?  

Ние предлагаме качество в пътната помощ, която е задължителна за всички водачи на МПС, за да се чувстват сигурно на пътя и да знаят, че могат да разчитат на професионалисти в бранша. Бърза реакция, решение на множество проблеми; коректно обслужване; актуални и адекватни цени.

Пълно оборудване за пътна помощ

Услугите се  осъществяват чрез материална база и средства за помощ от типа паяк, платформи за леки автомобили и тежкотоварни превозни средства,  бусове, специализиран репатрак, помощна количка или колесар, услуга от типа изтегляне с кран или с лебедка.

Обхват за региона на Старозагорско и цялата страна  

Обхващаме всички квартали в Стара Загора: Атюрен, Три чучура, Дъбрава, Железник, Зора, Казански, Васил Левски, старозагорския Лозенец; Центъра, Орбита, зоните САМАРА, и всички други квартали. Околовръстното на града, пътната мрежа във всички посоки извън града, по селата и отдалечените зони.

 Спешен телефон за обаждане

Обадете се при нужда от спешна помощ на пътя, на нашия телефон в секция контакти.

5/5 - (22 votes)