Пътна помощ Казанлък

Когато се наложи да ползвате пътна помощ в Казанлък или в региона, можете да разчитате на нашите услуги, независимо от това дали е спешна или обикновена помощ.

Телефон: 0876 74 28 59

Ние разполагаме с професионален екип от механици и Автопарк, за да се справим с проблемите, които са създали на пътя.

Заложете на качествена пътна помощ при нужда!

Денонощна пътна помощ в Казанлък

Предлагаме пътна помощ за цялата Казанлъшка област и селата в региона. Работим денонощно, 24/7, през всички сезони, целогодишно. Така че когато се случи проблем, можете да ни потърсите.

Цени за пътна помощ в Казанлък

Предлагаме приемливи, евтини цени за нашите услуги. Експресните услуги започват на цена от 10, 20 и 30 лв. а като цяло цените на услугите се определят основно от: вида на превозното средство, километраж, екстра услуги, използвана апаратура и вид намеса. Вижте цените на услугите или се обадете директно, за да получите повече информация.

 Предлагани услуги

Предлагаме всички най-важни намеси според проблемите на пътя, които могат да се случат на леки автомобили, 4х4, бусове, тирове, трактори, мотокари, електрокари, машини и друга техника.

  • Репатрак или паяк за всички видове МПС;
  • Смяна на спукани гуми  на пътя;
  • Бърз ремонт или сервиз на пътя;
  • Изтегляне на коли с кран или с лебедка;
  • Зареждане с гориво на закъсали автомобили;
  • Зареждане на акумулатор или подаване на ток на пътя;
  • Транспортиране на коли и камиони с платформа или колесар;
  • Помощ при проблем със заключването.

Обадете се още сега

При необходимост от спешна пътна помощ в Казанлък, обадете се на нашия телефонен номер.

Бързо и коректно обслужване на пътя

Пълно професионално обслужване на пътя или на мястото на произшествието. Коректно отношение към водачите на МПС, дискретност и адекватна помощ във всякакви ситуации. Отлични цени и надеждна намеса от страна на нашите професионалисти на пътя.

Защо да изберете нас?

На разположение за всички нуждаещи е цялото необходимо оборудване за решаване на спешни и специализирани проблеми на пътя: колесари, платформи, паяк, краб или лебедка, тегличи, специално оборудване за тежкотоварни автомобили и много други.

Пътна помощ за Казанлък и цялата страна

Предлагаме пътна помощ във всички квартали на Казанлък: Центъра, Стадиона, Дапа, Марица, Градина, Лагера, Вароша, Димчо Дебелянов, Писковец, Руски; ж.к. комплексите и инфраструктурата свързана с тях: Чиксалън, Запад, Марица. Покритие на околовръстната пътна мрежа, до селата в цялата Казанлъшка област.

Позвънете веднага на нашия телефон за спешна пътна помощ, оставен на сайта.

5/5 - (14 votes)