Пътна помощ Слатина

Нуждаете се от пътна помощ в района на Слатина – Вие сте на точното място! Доверете се на нашия дългогодишен опит, бързина и коректност.

Ние работим на територията на Слатина и района на кварталите Христо Смирненски, Гео Милев, Редута, Яворов и Христо Ботев.

Телефон: 0876 74 28 59

Винаги може да разчитате на нашият професионализъм, бързина и коректност!

Денонощна пътна помощ в Слатина

Спешните ситуации, породени от бедствие, катастрофа или авария, не са нещо необичайно в днешно време, а нашите екипи за спешна пътна помощ са на ваше разположение денонощно 24/7.

Цени за пътна помощ в Слатина

Цените на услугата зависи от километрите, вида на транспортното средство и евентуалната необходимост от допълнителни услуги.

Някои от по-обикновените спешни транспортни услуги, които предлагаме, са на цена от 10, 20 или 30 лв.

Възползвайте се от най-бързата и евтината пътна помощ на километър в България – разгледайте нашите цени и се свържете с нас по телефона или формата ни за контакт.

Предлагани услуги

Предлагаме пълно съдействие за пътна автопомощ за всички видове мотоциклети, леки коли, камиони, джипове 4х4, тежкотоварни камиони, тирове, автобуси, микробуси, мотокари, подемни и пътно-строителни средства. Свържете се с нас във всяка ситуация: при пътно-транспортен инцидент, за смяна на гума, нужда от зареждане на акумулаторна батерия, репатриране, пътна помощ под наем и т.н.

Пътната помощ в района на Слатина и квартал Гео Милев е от съществено значение за местните жители, осигурявайки бърза и надеждна помощ при аварии или проблеми на пътя.

Местните пътни служби в Слатина и квартал Гео Милев са добре оборудвани и обучени, за да осигурят неотложна помощ при аварии и спешни ситуации на пътя.

Благодарение на усилията на служителите по пътна помощ в района на Слатина и квартал Гео Милев, местните жители могат да се чувстват по-спокойни и сигурни, когато излизат на път.

Сред основните ни дейности са:

  • Транспортиране на леки коли и товарни камиони;
  • Смяна на спукана гума;
  • Зареждане/запълване на батерия;
  • Изтегляне върху платформа с лебедка, кран или паяк;
  • Отключване на заключено превозно средство.

Можете да научите повече за нашите услуги, като се свържете с нас по телефона или от формата ни за контакт.

Контакти за пътна помощ

Нашият телефон за лицензирана пътна помощ може да намерите в секцията ни контакти!

Предимства на услугите ни

Възползвайте с от предимствата на нашите услуги:

  • Дългогодишен опит;
  • Лоялност и коректност;
  • Първокласно и експресно обслужване;
  • Ниски цени за предлаганите услуги;
  • Много доволни клиенти.

Пътна помощ за всички нужди

Притежавайки пълна гама от необходимо оборудване, богат асортимент от професионални средства и подходяща техника, нашите специалисти предоставят висококачествено и спешно обслужване, като предоставят техническа и транспортна помощ „на терен“.

В зависимост от нуждите предлагаме пътна помощ чрез изтегляне и репатриране чрез следните теглещи превозни средства – камион, бус, джип, репатрак, паяк, кран, лебедка, платформа, помощна количка или колесар, както и с други професионални автомобили за пътна помощ.

Пътна помощ за Слатина и цялата страна

Обхватът на нашата пътна автопомощ обхваща София и цялата страна.

Разполагаме с екипи във всички региони на страната, които са подготвени да вземат оптималното решение, в зависимост от ситуацията.

Обадете се на нашия телефон номер за спешна пътна помощ още сега!

5/5 - (14 votes)