ПЪТНА ПОМОЩ: Какво е това и защо имате нужда от него?

Какво е това и защо имате нужда от Пътна Помощ? Всеки от нас иска кола, но много малко от нас са готови да я поддържат правилно.

Ние просто бихме искали да зареждаме гориво всеки път, когато ни свърши горивото, и да минем през редовни проверки или посещения в сервиз, когато нещата не работят както трябва.

Въпреки това, за ситуации, когато нещата излязат извън контрол, имаме под ръка пътна помощ.

Независимо дали използвате пътна помощ, когато превозното средство се е повредило или сте претърпели злополука и превозното средство може да бъде преместено само с помощта на специални теглещи машини, такава услуга трябва да бъде толкова важна, колкото и задължителната застраховка.

Мотото на нашия екип е – цената да отговаря на качеството! Извършваме услуги по предварителна заявка. Ние ценим вашето време, така че винаги сме на мястото за товарене навреме.


Пътна помощ

И така какво представлява пътната помощ?

На първо място, трябва да знаете какво означава пътна помощ. Услуга, която се предоставя от екип от професионалисти в механиката и автомобилите, които могат да ви помогнат по всяко време на деня и нощта, 7 от 7 дни в седмицата, винаги когато трябва да отстраните неизправност на автомобил, независимо в кой ъгъл на държавата, която сте спрели поради технически проблем.

Например, ако сте заседнали насред магистралата, достатъчно е да се обадите по телефона и да изчакате специалната кола за интервенция, която да ви помогне да решите проблема в много кратък срок и по професионален начин.

Ако проблемът е незначителен, екипът незабавно отстранява неизправността, но ако повредата е голяма, той се грижи за транспортирането на колата до най -близкия сервиз за автомобили.

Освен това трябва да знаете, че ако колата не може да бъде пусната в експлоатация в същия ден, чрез услугата за пътна помощ можете да получите кола за ползване през периода, в който колата, която използвате, е в ремонт.

Освен това в някои специални ситуации пътната помощ може да ви помогне да намерите хотел в града, където е станала повредата и където току -що сте били в транзит, до друга дестинация.

По този начин вече не се налага да губите време в контакти с всички пансиони и хотели в района, защото компанията се грижи за всички тези основни стъпки.

По този начин успявате да спестите ценно време, което можете да използвате по друг начин.

С други думи, тази застраховка ви помага да отидете на пътешествие без притеснения и без страх да останете на улицата, в случай че колата спре да работи.

Това е ефективен и практичен начин, който трябва да се вземе предвид от всеки шофьор, независимо дали колата е нова, наета или втора ръка, тъй като по всяко време можете да бъдете сериозно повредени в движението или да се сблъскате с напълно нови технически ситуации за вас, което може да ви постави в максимална трудност.

5/5 - (42 votes)