Пътна помощ Горна Оряховица

В Горна Оряховица, в региона и по селата, осигуряваме пътна помощ и покритие при повреда с услуги, които подпомагат автомобилистите или шофьорите на микробуси, камиони, автобуси, чиито превозни средства са претърпели механична повреда, която ги е оставила блокирани на пътя.

Работим 24/7 всеки сезон, без значение от климатичната обстановка.

Нашата фирма предлага спешна евакуация на превозни средства във всеки район на Горна Оряховица и населени места в региона. Цената за поръчка на репатрак зависи от вида на превозното средство и разстоянието на транспортиране.

Предлагани услуги на евтини цени:

Покритието за повреда може да включва различни услуги в спектъра на пътната помощ:

  • стартиране на автомобил;
  • диагностика и отстраняване на проблема, който е причинил повредата;
  • теглене на превозно средство;
  • помощ за смяна на спукана гума;
  • осигуряване на малко количество гориво;
  • изтегляне на превозно средство, което е заседнало или затънало.

Евтина цена с начални услуги от 10 и 20 лв. Крайна цена в зависимост от изминатите километри, вида обслужено МПС, използваната техника и други фактори.

Защо да изберете нас?

Екип от подготвени специалисти и майстори отлично подготвени за професионално и качествено обслужване, с необходимите коректно отношение и дискретност при сериозно пострадали на пътя.

Разполагаме с необходимото оборудване и средства за предлаганите от нас услуги за спешна пътна помощ: специализиран репатрак, колесар, лебедка, кран, платформа, техника за сервиз на пътя.

Гъвкави модели на плащане, евтина услуга.

24/7 помощ на пътя в случай на механична повреда или пътнотранспортно произшествие на територията на община Горна Оряховица и в цяла България.

За връзка с нас ще ни откриете на посочените телефони за спешна пътна помощ в сайта!

5/5 - (12 votes)