Пътна помощ Свищов

При нужда от пътна помощ в Свищов и населените места в общината, осигуряваме професионално обслужване за повредени превозни средства, закъсали на пътя или аварирали заради метеорологични условия.
Спешна пътна помощ за шофьори и пътници,  денонощно по пътната мрежа в цяла България.
Предлагаме репатрак за всякакви автомобили. Приемаме поръчки за евакуация на автомобили, микробуси, специална техника. Тук е възможно да поръчате платформа на изгодни цени.

Пътна помощ в Свищов Цени и Услуги

Евтина цена за повечето стандартни услуги от 10 и 20 лв. Ценоразпис определен за всички най-чести намеси, промяна в цената може да има според изминатите километри, вида обслужено МПС, използваната апаратура за обслужване. Гъвкав начин на разплащане за услугата.

Професионална и прецизна връзка със специални грижи за клиента и предоставяне на широк спектър от услуги.

  • стартиране на МПС;
  • диагностика и отстраняване на проблеми и аварии;
  • репатрак на превозно средство до определено място;
  • помощ за смяна на спукана гума;
  • зареждане с количество гориво;
  • изтегляне с лебедка или кран;
  • платформа, колесар.

 С какво осигуряваме високо ниво на услугата

Модерен контактен център за обслужване, бърза намеса и пристигане на място с най-подходящата екипировка и апаратура.

Обучени и опитни специалисти разполагащи с модерни методи за отстраняване на повреда, оказване на техническа помощ. Дискретни, коректни и отговорни служители.

Собствено специализирано оборудване за репатриране, за отстраняване на повреди, за обслужване на леки коли, микробуси и ван, джип, за камиони и тирове. Възможност за превоз на строителна, индустриална и селскостопанска техника.   

Покритие на малките населени места в региона, достъп до пътна мрежа осигуряваща достъп до туристически обекти, селскостопански пътища и до пътища от по-ниска категория.

При нужда от спешна помощ на пътя в Свищов, обадете се на телефона в сайта!

5/5 - (16 votes)