КОНТАКТИ

Телефон: 0876 74 28 59

С денонощна Пътна помощ 24 може да се свържете посредством телефонният номер, който е посочен в секцията за контакти, или да посетите нашият уебсайт.

Чрез нашите телефони ще получите бърза реакция за специализирана евакуация на всякакви превозни средства, разполагаме с най-новото оборудване за товарене и транспортиране на автомобили в цялата страна.

Транспортирането на дефектни превозни средства трябва да се извършва стриктно в съответствие с действащите разпоредби, чието изпълнение ще осигури безопасност на движението по магистралата и безопасност на репатрираното превозно средство.

В днешно време всеки шофьор трябва да има телефон на Пътна помощ, тъй като никой не е застрахован от извънредна ситуация на пътя.

Поръчки за предоставяне на услуги за репатриране и техническа помощ се приемат денонощно, включително и през почивните дни и празниците.

Можете да се свържете с нас на телефон:

Можете също да направите заявка на нашият уебсайт:

ФОРМА ЗА КОНТАКТИ С ПЪТНА ПОМОЩ 24

От тази форма може да ни изпратите съобщение, въпрос или заявка за наши услуги директно от нашия сайт. При поръчка ни изпратете вашите контактни данни  и ние ще се свържем с вас за потвърждение и уточнения.
Полетата маркирани със * са задължителни !

Ако имате спешна нужда от пътна помощ не се колебайте да се свържете с нас още сега!

Вижте денонощните ни телефони за контакти в цялата страна: