Какво представлява услугата пътна помощ?

Това е услуга за всеки, който е участвал в инцидент или повреди, свързани с автомобила. Пътна помощ дава съвет по телефона или идва на мястото на инцидента.

Може да получите консултации от пътна помощ по телефона денонощно за всеки шофьор в нужда. Просто се обадете на Телефон:  0878-424-097 .

Екипите на пътна помощ ще окажат първа помощ на пострадалите, ще помогнат за завеждане на ПТП, ще заснемат щетите и ще ви обяснят как да процедирате за ПТП в застрахователната компания.

Кой може да получи помощ по телефона и какъв вид?

  • Какво да направите в случай на злополука и да помогнете за справяне със стреса.
  • Трябва ли да се обадя на КАТ или мога самостоятелно да съставя протокол, за да напусна мястото на произшествието за 15-20 минути.
  • Как правилно да поправите щетите, така че застрахователната компания да приеме документи за плащане.
  • И на други въпроси, ако са свързани с пътнотранспортно произшествие, дори когато става въпрос за сблъсък с електрически скутер.

Кой може да получи помощ от екипа на Пътна помощ и каква?

Всички, които имат нужда могат да се обадят на екипа на Пътна помощ.

Членовете на екипа ще извършат професионално първа помощ на пострадалите, ако са претърпели ПТП, ще направят снимки на щетите и ще ви кажат как да процедирате при инцидент в застрахователната компания. Екипите оказват и техническа помощ по пътищата – например при доставка, монтаж, демонтаж и заверка на акумулатор на Ваш адрес в София, колата е заседнала в снежна преспа или внезапно е свършило горивото.

Служителите на Пътна помощ ще ви помогнат да регистрирате инцидента и да подадете заявление за застрахователно събитие на място.

Автомобилите на Пътна помощ са оборудвани с всичко необходимо за оказване на помощ.

Може ли автомобил на пътна помощ да бъде извикан на мястото на инцидент?

Да, ако инцидентът е станал в София и в рамките на околовръстен път в Софийска област.

Всеки шофьор попаднал в беда или има повреда, при която автомобила не може да продължи да се движи,  може да се обади на телефоните на пътна помощ:  0878-424-097 и да се консултира относно процедурата за регистриране на произшествие, необходимостта от обаждане на КАТ и правилната снимка при фиксиране на щетите за застраховка.

Какви услуги още предлага фирма пътна помощ?

Доставка на гориво

Ще Ви бъде доставено гориво на място.

Презареждане или смяна на батерията – подаване на ток

Батерията може да се зарежда от сервизния автомобил на фирмата. Може да се смени с нова батерия, ако се налага.

Пътна помощ услуги

Смяна на повредена или спукана гума

Ако имате резервна гума в автомобила си, представителите на пътна помощ ще я монтират на място.

Ако не, специалистът ще демонтира повредената джанта и ще я предаде в сервиза за гуми, а след ремонт ще я монтира отново на автомобила.

Гумите се заплащат отделно.

Репатриране на автомобила

Автомобилът ще бъде извозен с репатрак до всяко място, което посочите.

Защо пътна помощ на фирма „ Найденови Ауто“ помага на шофьорите?

Найденови Ауто ЕООД предлага денонощен репатрак за София и страната.

Искаме да помогнем на всички шофьори, за да се справят със стреса от катастрофа, защото знаем колко сложни въпроси има за решаване при такива обстоятелства: какво да правят при катастрофа, много часове чакане на КАТ, грешки при попълване на документите и грешки при фотографиране на щетите, които карат застрахователните компании да отказват изплащане.

Имаме голям експертен опит по такива „спешни“ въпроси, които вече са достъпни 24/7 за всички без изключение. Ще Ви помогнем да разберете неразбираемата ситуация, ще ви кажем какво да правите на мястото на произшествието и как да съставите всички необходими документи.

5/5 - (1 vote)