Запалване на двигателя в студено време с пътна помощ в София

При студено време дизеловото гориво замръзва в сепаратора в резервоара и във всички маркучи за гориво.

Ние извършваме запалване на кола в студено време не само за камиони, но и за леки автомобили. Нашият механик може да запали двигателя при студени условия и да дойде до клиента на място.

Запалването на автомобил в студено време е услуга, която е най-популярна сред собствениците на автомобили през зимните дни. Вероятно няма нито един шофьор, който да не се е сблъсквал с това поне веднъж в студа.

  1. Първо, маслото може да се сгъсти, ако не е за сезона (и не всички собственици на автомобили придават значение на това, което е посочено на етикета на бутилката с масло).
  2. Второ, батерията може да се разреди. Това често се случва със стари акумулатори, било след дълъг престой на колата, когато водачът забрави да изключи от бордовата мрежа всякакъв вид уреди, консумиращи ток – фарове, записващо устройство, радио и др.
  3. Трето, може да наводни свещите – това най-често се случва, ако батерията е замръзнала и собственикът използва автостарт, особено ако, когато не работи, той упорито се опитва да постигне целта си, като изпраща и изпраща сигнал.

    Пътна помощ

Каквото и да е причинило замръзването на колата, няма много начини нейният собственик да подгрее колата. Най-простият е да загреете колата естествено – тоест да я оставите на място, ако прогнозата предвижда сравнително топъл ден. Този метод обаче е подходящ само за няколко души, тъй като включва спиране на автомобила за неопределен период от време. Въпреки това, ако времето наистина позволява, можете да изтеглите колата например до топъл гараж на приятел. Отлична възможност е да извадите батерията, да я вземете вкъщи и да я заредите със специално зарядно устройство. Въпреки това, не всеки има такова устройство и като цяло времето, необходимо за такова презареждане.

Най-популярният изход е запалването на колата от пътна помощ в София. Те ще се справят успешно с тази задача, защото познават подхода при извършване на услугата. Случайни хора не винаги успяват да запалят кола в студено време с акумулатора си, освен това някои успяват да повредят замръзналата кола. Това се дължи на факта, че не всички собственици на автомобили знаят как да запалят колата правилно. Ако не сте експерт във всички нюанси, препоръчваме ви да поверите запалването на колата си в студено време на професионалистите на фирма Найденови Ауто.

Защо нашата фирма предлага такава услуга като запалване на автомобил? Всяка загуба на време ще означава проблеми в работата, закъснение за важна среща или пропусната среща.

Нашите специалисти са готови да запалят автомобила през зимата или да стартират двигателя по всяко друго време и по всяка причина.

Защо трябва да се свържете с нашите специалисти на фирма Найденови Ауто?

  1. Богат опит, бърза диагностика на причината и компетентен избор на метод за стартиране на двигателя.
  2. Отговорност за извършената работа.
  3. Запалване на двигателя – навсякъде в София и областта, по всяко време. Пестите време и нерви, а в същото време и здравето си, докато чакате помощ у дома, на топло.
  4. Цялото необходимо оборудване за работа е винаги на разположение.
  5. Достъпни цени при високо качество и надеждност на предоставяните услуги.

Не забравяйте! Преди да запалите двигателя, акумулаторът трябва да бъде проверен и професионално зареден, така че посещението в автосервиз все пак ще бъде задължително.

5/5 - (1 vote)