Транспортиране на автомобили след злополука

За да може транспортирането на специално оборудване да се извърши ефективно и навреме, е необходимо внимателно да се разработи маршрут и да се подходи към въпроса с пълна отговорност. Пътна помощ на предлага услуги за транспортиране на специално оборудване в аварийно състояние на професионално ниво.

Няма форсмажорни обстоятелства!

Натрупали сме значителен опит в областта на доставката на товари и друг транспорт, така че можем уверено да ви гарантираме бърза доставка до София и региона. Разработването на маршрута е задължителен етап от нашата работа, тъй като ни позволява да сведем до минимум времето, необходимо за доставка на оборудването до обекта. Освен това трябва да се вземат предвид всякакви форсмажорни ситуации, за да се избегнат забавяния. Всички трудности се разрешават от нашите специалисти своевременно, така че доставката на аварийно специално оборудване ще се извърши стриктно по график.

Предлагаме редица предимства за нашите клиенти:

  • Съгласуването и подготовката на документи отнема минимум време;
  • Платформата на репатрак, на който се транспортира специалната техника, е в добро състояние. Машината е оборудвана с цялото необходимо специализирано оборудване, което гарантира комплексно предоставяне на услугите;
  • Доставка до всяка точка на Софийска област, транспортиране на специално оборудване “от врата до врата”;
  • Правилният такелаж ще осигури надеждно закрепване на товара, и пълна безопасност. Освен това допълнително се следи закрепването на оборудването;
  • Създаваме разумни цени за всички услуги. Цената се определя в зависимост от разстоянието, вида на оборудването и сложността на маршрута.

Правилният избор за Вас е пътна помощ

Транспортирането на специално оборудване е една от многото услуги на нашата фирма. Удовлетворяваме всички желания на клиента. Само чрез взаимноизгодно сътрудничество можем да говорим за гаранция за качество и надеждност. Предлагаме ви редица оферти, които ще ви помогнат да направите правилния избор и ще осигурите доставката на аварийно оборудване на точното място.

Пътна помощ за репатрак

Пътна помощ обръща внимание на факта, че обработва всички поръчки бързо, така че можете да поръчате евтин транспорт на специално оборудване – това може да се направи при нас. Всички условия на работа се обсъждат предварително. Можете да получите изчерпателна информация по всяко време, обадете ни се на GSM:  0876742859.

Защо се нуждаете от пътна помощ на пътя?

Никой собственик на автомобил не е застрахован срещу повреда на автомобила на пътя. Можете да разчитате само на собствените си сили или на помощта на преминаващ шофьор, но не всеки разполага с необходимите инструменти за извършване на ремонт. Но в допълнение към инструментите, трябва да имате и подходящ опит и знания. Неопитните шофьори може не само да не успеят да отстранят повредата, но само да повредят колата, влошавайки вече неприятната ситуация. Ето защо най-често в такива ситуации трябва да се обърнете към специалисти.

Къде да намерите репатрак за изтегляне в София и областта?

В днешно време навсякъде има лицензирани фирми, специализирани в предоставянето на услуги за евакуация. За пълен списък на услугите вижте уебсайта https://patna-pomosht-24.com/ всички услуги за евакуация на автомобили в София работят бързо, можете да извикате репатрак, като направите само едно обаждане от мобилен телефон и веднага ще бъде изпратен специалист при Вас.

5/5 - (1 vote)