Пътна помощ Пазарджик

Когато се наложи да ползвате спешна пътна помощ в Пазарджик или в региона, можете да разчитате на нашите услуги.

Обадете ни се на посочените телефони: 0876 74 28 59 за да получите бърза консултация или професионална помощ за проблема, в който сте попаднали.

Денонощна пътна помощ в Пазарджик

Предлагаме пътна помощ за Пазарджик, целия регион и в близките села. Работим денонощно, 24/7, през всички сезони, целогодишно. Така че когато се случи проблем, можете да ни потърсите.

Цени за пътна помощ в Пазарджик

Предлагаме приемливи, евтини цени за нашите услуги. Услугите се определят от различните фактори: вид на превозното средство, километраж, екстра услуга, използвана апаратура и вид намеса. Вижте услугите и ни се обадете.

Предлагани услуги

Предлагаме всички най-важни намеси според проблемите на пътя, които могат да се случат на леки автомобили, джипове, микробуси, камиони и тирове, автобуси; превоз на  строителна техника, селскостопански или индустриални машини.

  • Репатрак или паяк за всички видове МПС
  • Смяна на гума.
  • Сервиз на пътя.
  • Изтегляне с кран или с лебедка.
  • Зареждане с гориво
  • Зареждане на акумулатор.
  • Платформа, колесар.  
  • Помощ при проблем със заключването

Контакти

При необходимост от спешна пътна помощ в Пазарджик, обадете ни се!

Предимства на услугите ни

Пълно професионално обслужване на пътя или на мястото на произшествието. Коректно отношение към водачите на МПС, дискретност и адекватна помощ във всякакви ситуации. Отлични цени и надеждна намеса от страна на нашите професионалисти на пътя.

Разполагаеми средства 

На разположение на шофьори, пасажери, отговорни лица за пътния трафик, разполагаме с материална база за решаване на спешни и специализирани проблеми на пътя: колесари, платформи, паяк, кран или лебедка, тегличи, специално оборудване за тежкотоварни автомобили и много други.

Пътна помощ за региона на Пазарджик и цялата страна

Предлагаме пътна помощ във всички квартали на Пазарджик: Центъра, Стадиона, Дапа, Марица, Градина, Лагера, Вароша, Димчо Дебелянов, Писковец, Руски; ж.к. комплексите и инфраструктурата свързана с тях: Чиксалън, Запад, Марица. Покритие на околовръстната пътна мрежа, до селата в цялата област.

Национално покритие с пълно предлагане на спешни услуги на пътя. Помощ по пътя към Велинград, обслужване по пътя за Юндола. Покритие при проблеми възникнали на Автомагистрала „Тракия” в областта.

Позвънете на нашия телефон за спешна пътна помощ, независимо дали сте в Пазарджик или някъде в страната. 

5/5 - (32 votes)