Пътна помощ Нови Искър

Търсите ли фирма, която се занимава с услуги на пътна помощ в Нови Искър? Извършват бързо, коректно и без повреди при репатрирането на превозните средства.

Ние предоставяме спешна помощ в целия район на Нови Искър, който включва Славовци, Кумарица, Курило, Изгрев, Гниляне и селата Балша, Войняговци, Доброславци, Житен, Кубратово, Кътина, Локорско, Мировяне, Негован, Подгумер, Световрачене и Чепинци.

Телефон: 0876 74 28 59

Пътна помощ в Нови Искър – 24 часа в денонощието!

Често техническата помощ е услуга на автосервизи или специализирани технически центрове, но, както показва нашият опит, авариите и инцидентите по пътищата в наши дни, не са рядкост. Те могат да бъдат причинени от пътно-транспортен инцидент, авария или природно бедствие. Независимо дали са известни или неизвестни причините за повредата на вашето МПС, свържете с нас 24/7.

Пътна помощ в Нови Искър на топ цени!

Ние сме лицензирана фирма и оказваме денонощни технически услуги и репатриране за физически лица и професионалисти и то на топ цени.

Някои от нашите услуги са на цена от 10 или 20 лева.

Нашите тарифи се определят от километрите, вида и теглото на вашето превозно средство.

Денонощни услуги

Ние изпълняваме репатрак услугимотоциклети, леки коли, таксита камиони, тирове, джипове 4х4, микробуси, автобуси, мотокари, електрокари, както и подемна, земеделска и строителна техника.

Сред списъка са услуги, които предлагаме са:репатриране/транспортиране на превозно средство, смяна на спукана гума, подаване на ток, зареждане на батерия, доставка на гориво, отключване на автомобил. Освен основният списък можем да изпълним и допълнителни услуги като например, репатриране на МПС от/за чужбина. Свържете се с нас, за да договорим подробностите.

Професионализъм и модерно оборудване

Ние сме утвърдена фирма и работим с държавни организации, бизнеси и индивидуални клиенти. Нашите услуги отговарят на най-високи стандарти по бързина, качество и ефективност. Екипът ни от професионалисти с дългогодишен опит ще вземе за вас оптималното решение, в зависимост от ситуацията.

Разполагаме с модерно и надеждно оборудване – пътна помощ с колесар, помощна количка, паяк, платформа, кран, лебедка, репатрак, специализирани автомобили за пътна помощ за камиони,  бусове, тирове и много други.

Обхват за Пернишко и цялата страна

Ние изпълняваме поръчки за репатрак услуги за София и цялата територия на България. Ние сме лицензирана фирма с доказан авторитет и изпълняваме поръчки на държавни организации, бизнеси и индивидуални клиенти.

Свържете се с нас още сега на телефонния номер в посочените контакти!

4.8/5 - (25 votes)