Пътна помощ Добрич

Нуждаете се от спешна пътна помощ в Добрич и региона? Ние сме насреща! Предлагаме професионални, коректни и отговорни услуги при всички ситуации на пътя.

Само едно обаждане ви дели за да получите професионално и коректно обслужване.

Денонощна пътна помощ в Добрич

Нашите услуги са на разположение 24/7 през всички сезони на годината, независимо от ситуацията на пътя, повредата или катастрофа, нуждата от сервиз или репатриране.

Цени за пътна помощ в Добрич

Предлагаме изгодни цени на километър в зависимост от вида на транспортното средство. Ценоразпис на всички услуги може да разгледате в секция “Цени” на сайта и не се притеснявате да ни потърсите при спешна нужда.

Предлагани услуги на пътя

Услугите на пътя, които предлагаме са във всички направления свързани с проблем с автомобила, нужда от превоз, сервиз на пътя, зареждане, изтегляне при катастрофа, проблем с отключването, проблем със запалването и т.н..

  • Репатриране на автомобили, ван, джипове, камиони, автобуси;
  • Смяна на спукана гума независимо от вида на превозното средство;
  • Зареждане на акумулатор;
  • Изтегляне с кран, лебедка;
  • Превоз с паяк, колесар, платформа;
  • Отключване на заключено превозно средство.

Контакти

При нужда от спешна пътна помощ, наберете нашия телефонен номер посочен в секция Контакти на сайта.

Защо да изберете нас?

Предлагаме всички предимства, които търсите, за да се почувствате сигурни на пътя и при проблем свързан със спешна намеса. Надеждни услуги, гарнирани с професионализъм и дискретност.

Пълно оборудване за пътна помощ

Разполагаме с цялото оборудване, което се налага да  се ползва при различни ситуации на пътя – паяк, платформа за пътна помощ за леки автомобили, камиони и бусове; специализиран репатрак, пътна помощ с помощна количка или колесар, услуги с кран или с лебедка.

Обхват за добричко и цялата страна   

Предлагаме услугите си на пътя в цяла Добричка област. В общините Балчик, Каварна, Тервел, Шабла, Крушари и всички села прилежащи към региона. Обхват в кварталите на Добрич: Център, Модерна Махала, Свети Георги, ж.к. Балик, Червената пръст, Северен и Север 1, Рилци, Дружба III и всички други.

Обадете се още сега на нашия спешен телефон, за да потърсите спешната пътна помощ, от която се нуждаете.

5/5 - (17 votes)