Пътна помощ Видин

Пътна помощ Видин предлага денонощни услуги, всеки сезон, без значение от климатичните условия.

Телефон за пътна помощ във Видин 0876-742-859

Работим в целия Видински регион – отзоваваме се бързо, качествено обслужване, дискретност и опит на нашите служители. Където и да се намирате и имате проблеми на пътя в област Видин, можете да ни потърсите.

Ние винаги сме на разположение.

Цени за пътна помощ за Видин

Интересувате се колко струва спешна пътна помощ? Стандартните услуги започват на цена 10,20, 30, като се определят или повишават в зависимост от вида на превозното средство, километрите, екстра услугите и т.н.   Може да разгледате и цялата ни ценова листа в секция Цени.

Пътна помощ

Всички услуги за пътна помощ

Предлагаме пътна помощ за леки автомобили, тирове, ван, автобуси, електрокари/мотокари, трактори, строителни машини и други видове транспортни средства и тежко оборудване. Възползвайте се от стандартните за бранша.

  • Репатриране на леки и тежки МПС.  
  • Смяна на спукана гума на пътя от пътна помощ.
  • Зареждане на акумулатор или захранване с ток на пътя.
  • Зареждане с бензин или дизел при свършило гориво на пътя
  • Сервиз при различни повреди директно или транспорт до удобен сервиз.
  • Изтегляне с кран, с лебедка при катастрофа или авария.
  • Паяк, колесар, платформа за леки и тежкотоварни транспортни средства.

Телефонен номер за контакти  

Потърсете ни на нашия телефонен номер за пътна помощ във Видин!

Изберете нашите услуги  

Ние предлагаме качествено обслужване за всички водачи на МПС, за да се чувстват сигурно на пътя и да знаят, че могат да разчитат на професионалисти с опит. Ние реагираме бързо, с готово решение на множество проблеми; коректно обслужване; актуални и адекватни цени.

Пълно техническо оборудване за съдействие

Услугите се осъществяват чрез всички необходими активи: паяк, платформи за леки автомобили и тежкотоварни превозни средства,  бусове; специализиран репатрак, помощна количка или колесар, услуга от типа изтегляне с кран или с лебедка и много други.

Предлагаме услугите си в цялата Видинска област и цяла Северозападна България  

Обхващаме всички квартали и жилищни комплекси във Видин: Център, Акджамия, Александър Стамболийски, Баба Тонка, Бонония, Васил Левски, Вида, Възраждане, Гео Милев, Георги Бенковски, Калето, Крум Бъчваров, Кумбаир, Нов път, Панония, Петко Каравелов, Стефан Стамболов, Строител, Съединение, Химик, Христо Ботев и всички други квартали, за цялата област към Дунав Мост 2, по селата и цялата пътна мрежа.   

Обадете се на спешния ни телефон за помощ на пътя!

5/5 - (12 votes)