Пътна помощ Банкя

Търсите ли си спешна пътна помощ в района на Банкя? При нас сте на правилното място!

Ние имаме екипи от професионалисти, които работят на територията на целия район, който включва кварталите Вердикал, Иваняне, Михайлово и Градоман, както и селата Иваняне и Клисура.

Телефон: 0876 74 28 59

Ако желаете да поръчате репатрак на разумна цена, осигурявайки на вашия автомобил висококачествена и надеждна евакуация, не се колебайте да се свържете с нас.

Денонощна пътна помощ в Банкя

Ние предлагаме лицензирана пътна помощ 24 часа, 7 дни в седмицата и 365 в годината?

Услуги и цени за пътна помощ в Банкя

Предлагаме издърпване и извозване за автомобили, мотори камиони, тирове, джипове, бусове, кемпери, както и подемна, земеделска и пътно-строителна техника.

Може да разчитате на пълно съдействие от наша страна при природно бедствие, ПТП, повреда или друга неизправност с изяснени или неизяснени причини.

Нашият екип ще ви помогне, ако е спрял двигателя, не може да изключите алармата, не може да отключите автомобила, имате спукана гума или се нуждаете от доставка на гориво.

Свържете се с нас, ако имате нужда от:

  • Репатриране/транспортиране;
  • Основна техническа помощ;
  • Подаване на ток;
  • Зареждане/запълване на акумулатор;
  • Повдигане с кран или изтегляне с платформа;
  • Отключване на заключено превозно средство.

Нашата пътна помощ на километър е на най-достъпните цени в България.

Те се определят от километрите, вида и теглото на превозното средство.

Някои от спешните ни услуги започват на цени от 10, 20 или 30 лв.

Спестете си време и пари и се свържете с нас още сега.

Защо да ни се доверите?

Извършената от нас техническа помощ при авария или повреда в 70% от случаите позволява на шофьорите да продължат да шофират.

Ако повредата не може да бъде отстранена на място, не се притеснявайте! Нашата специализирана техника за издърпване, извозване или теглене бързо ще транспортира вашия дефектен автомобил до сервиз, КАТ или до друго място, посочено от вас.

Пътна помощ за всички нужди

Нашите превозните средства за техническа помощ са оборудвани с най-новите технологии могат да предоставят първа помощ на превозно средство с почти всеки проблем. Ние използваме репатрак, лебедка, колесар, количка, кран, паяк, както и професионални превозни средства за издърпване и извозване на джипове, бусове, каравани, камиони, тирове и други.

Пътна помощ за столицата и цялата страна

Предлагаме услугите за всички квартали на столицата и в целия регион.

5/5 - (15 votes)