Ние от Пътна помощ няма да ви оставим на пътя!

По време на път често се случват неприятни изненади винаги в такива ситуации може да се доверите на лицензирана пътна помощ. Една от най-честите “изненади” са ситуациите, когато резервоарът на автомобила е напълно празен.

Непозната магистрала, липса на гориво и замръзване могат да объркат дори опитен шофьор. Какви са възможностите, ако ви свърши бензинът? Има няколко възможности за решаване на този проблем.

Какви действия могат да бъдат предприети?

Обадете се на приятел или познат, ако сте му близък. Така че можете да получите гориво възможно най-бързо.

Излезте от колата, отворете капака и се опитайте да привлечете вниманието на минувачите. Рано или късно някой от тях ще спре, за да източи бензина на вашия автомобил, да ви закара до най-близката бензиностанция или да изтегли колата до станцията.

Свържете се с Пътна помощ. Определено ще ви помогне да се справите с проблема.

Ние сме лицензирана Пътна помощ, която предлага всякакви услуги. Една от актуалните и много търсена услуга е – доставка на гориво / антифриз / и други консумативи във всякакви ситуации. Ако останете без гориво на пътя, нашата помощ ще реши проблема.

Пътна помощ услуги

Ние бързо ще стигнем до посочения адрес в рамките на София и региона. Наш специалист ще достави необходимото количество бензин или дизелово гориво в кратки срокове. Ще бъде възможно бързо да разрешите възникналия проблем и да не безпокоите никого. Ще доставим гориво по всяко време на денонощието и независимо от времето, за да може шофьорът да разчита на нас.

Тази услуга ще помогне на шофьорите, които не са изчислили правилно горивото, поради което не са могли да стигнат до желаното място. Можем да доставим гориво по всяко време, тъй като работим седем дни в седмицата. Дори ако водачът се обърне за помощ през нощта, той няма да чака до сутринта. Нашите специалисти са готови да доставят бензин до колата по всяко време.

Как работим:

 • Приемаме и обработваме заявка от клиента, уточняваме важните детайли: местоположение, необходимо количество гориво, вид гориво;
 • Доставяме гориво в точното количество;
 • Извършваме доставка на бензин и дизелово гориво само от доказани бензиностанции;
 • При необходимост ще окажем съдействие при зареждане на автомобила;
 • По желание на шофьора ще направим диагностика на автомобила, ако има съмнение за повреда;

Имаме готовност да извършим и ремонт на автомобили на място. Хората могат да поръчат, за да не се налага да се извози колата до сервиза и да не поръчват услугите на репатрак. Ремонтите на място могат да ви спестят време и пари.

С какви автомобили работим?

Имаме богат опит, така че можем да диагностицираме и ремонтираме различни превозни средства. Извършваме диагностика на всички марки и модели автомобили. Ако е необходимо, ние ще извършим не само доставка на гориво, но и ще отстраним съществуващата неизправност.

С какви превозни средства работим?

 • автомобили;
 • камиони;
 • моторни превозни средства;
 • специално оборудване.

Ако имате въпроси, можете да се свържете с мениджъра на фирмата. Той ще консултира клиента безплатно и след това ще приеме заявлението за предоставяне на услугата.

Защо да изберете нас?

Ако имате нужда от спешна доставка на бензин, трябва да се свържете с нашата фирма. Ние сме готови да доставим гориво в рамките на 30 минути, така че клиентът да не чака дълго.

Нашите предимства:

 • работим по всяко време на денонощието и седем дни в седмицата;
 • можем да доставим както бензин, така и дизелово гориво;
 • цената на горивото се заплаща с чек, издаден на бензиностанцията (ще го предоставим на клиента);
 • Доставяме бензин и дизел само от доказани бензиностанции, така че няма съмнение за качеството.
 • Нашият специалист е готов да помогне за зареждане на автомобила, така че клиентът да не се притеснява. След това той ще може да продължи да се движи до желаното място.
5/5 - (1 vote)