Евакуация на автомобил с Пътна помощ по спешност

Автомобилите могат да поднесат на собствениците си неприятни изненади. Например кола може да спре точно по средата на пътя, а причината за това може да е техническа повреда. В такива случаи Пътна помощ помага за разрешаването на трудната ситуация, в която сте попаднали. Понякога има й случаи на принудителна евакуация от пътя.

В какви случаи може да се наложи евакуация на аварирали превозни средства?

– Колата ви се е повредила точно на пътя и няма абсолютно никакъв начин да я изкарате сами;

– По някаква причина не можете да управлявате колата си;

– Има нужда от превоз на нов автомобил.

Евакуацията с Пътна помощ по спешност не е рядко явление по българските пътища. Винаги трябва да имате номера на лицензирана фирма за репатрак за да се свържете при необходимост.

Ако се сблъскате с проблем на пътя и имате нужда от спешна евакуация, тогава трябва да се обадите на телефоните на фирма Пътна Помощ 24, които предлагат такива услуги.

Смяна на спукана гума

Ситуацията, когато имате спукана гума, не е необичайна. Всеки шофьор е бил в такова положение поне веднъж.

Какво да направите, ако сте спукали гума, но нямате необходимите инструменти (нямате крик, нямате изобщо резервна гума)? Просто се обадете на Пътна помощ в София. Нашите професионалисти ще дойдат на място с всички необходими инструменти, ще свалят и ремонтират колелото и ще поставят нова гума, след което ще го поставят на мястото му.

Какво да направите, ако сте жена и ви се спука гумата на автомобила?

Няма проблем! Пътна помощ в София е насреща! По принцип жените нямат достатъчно сили за да отвият болтовете на колелото и да сменят резервната гума. Обадете ни се и нашият автомобилен специалист на място ще разреши този проблем възможно най-бързо.

Какво да правите, ако е спукана повече от една гума?

В реалностите на съвременните български пътища това, уви, не е необичайно.

Обадете се, нашите специалисти на Пътна помощ, разполагат с цялото необходимо оборудване: ние незабавно ще се придвижим до мястото, ще сменим спуканите гуми и колата ви отново ще бъде готова за път.

Стартиране на двигателя – колата не пали

Стартирането на двигателя е кошмар за всеки шофьор. Може да има очевидни причини, вариращи от изтощена батерия до повреда на самия двигател.

Какво да правите, когато двигателят не стартира?

Опитайте се да се справите сами, извикайте репатрак или мобилен специалист за диагностика и ремонт на автомобили от Пътна помощ?

Причини, поради които колата не пали.


Пътна помощ - репатрак София

Изтощен акумулатор.

Разбира се, изтощения акумулатор далеч не е най-лошото нещо. Дори начинаещ шофьор е напълно способен да го смени, но ако не успее трябва да потърси услугите на Пътна помощ в София, която предлага – подаване на стартов ток гр. София.

Ако е необходимо можем да доставим и сменим акумулатора на място в София.

Аларма, блокираща стартирането на двигателя

Друга често срещана причина, поради която колата не пали и спира, е алармата на автомобила. Всички аларми имат експлоатационен живот от две до три години и след това могат да започнат проблеми. По-специално, вашата кола може да отваря и затваря врати, но не и да бъде дезактивирана. Нашият механик по ремонта и диагностиката на автомобили ще отстрани проблема на място. Или, ако ремонтът на алармата на място не е възможен, може да репатрираме автомобила до специализиран автосервиз.

Повреда на стартера

Нашият специалист на място ще установи точно причината, поради която автомобилът не пали.

Свещи, кабели, филтри

Проводниците стареят, изгарят. Запушените филтри пречат на потока на бензин и въздух. Нашите специалисти винаги носят със себе си свещи, универсални проводници за високо напрежение и манометър за измерване на налягането на бензина в двигателя, за да стартират двигателя.

Каквато и да е причината, богатият опит на нашите специалисти ще позволи тя да бъде открита и, ако е възможно, отстранена на място.

5/5 - (1 vote)