Денонощна пътна помощ Благоевград

Търсите денонощна пътна помощ в Благоевград и региона? Вие сте на правилното място – ние сме фирма за пътна помощ с доказана коректност и дългогодишен опит.

Тръгването и пристигането на мястото на товарене е само 15-20 минути (може и по-бързо, в зависимост от трафика по пътя), т.к. в автопарка ни има специални камиони с платформи с различна товароносимост. Нашите специални с опит могат лесно да се справят с всички задръствания по пътя до натоварването на превозните средства.

Цени за пътна помощ в Благоевград

Предлагаме нашите услуги най-изгодни цени и по този начин осигуряваме пълна ангажираност на нашите екипи.
За постигане на евтина пътна помощ на територията на град Благоевград и целия регион ние разполагаме с техника във всички точки на магистрала Е79 и Югозападна България, което ни дава възможност да предлагаме експресно и качествено обслужване.
Ниската цена се осигурява чрез постигането на максимална специализация и бързина на обслужването.
При нас можете да ползвате помощ за 10, 20, 30 или 50 лв. в зависимост от конкретния случай и нужда (време, отдалеченост, вид на автомобила и други).

Налична техника и услуги за пътна помощ в Благоевград

Фирмата ни разполага с пътна помощ тип паяк, кран за издърпване и натоварване, колесар за репатриране, а също предлагаме и пътна помощ под наем.
Възползвайте се и от нашите услуги за подаване на ток, издърпване от канал, помощ при закъсали авомобили при зимни условия и поледици, помощ при спукани гуми и всякакви спешни обстоятелства по всяко време на денонощието.
Предлагаме също пътна помощ за тирове и камиони, автобуси и микробуси, джипове и ванове, мотокари, електрокари и репатриране на строителна техника в цялата страна.

Денонощна пътна помощ в Благоевград

Предлаганите услуги са 24/7 – реагираме до минути при всякакви аварийни ситуации по всяко време на деня и нощта.

Предимства на услугите ни:

– Бърза реакция при спешни ситуации;
– Професионално и висококачествено обслужване;
– Налична техника и оборудване в целия регион;
– Евтини цени.

 1. Обват на услугите предлагаме?

  Разполагаме с екипи в целия регион на Благоевград и Югозападна България – включително за обслужване на всички главни пътища в посока Благоевград-София, Благоевград-Кулата, Благоевград-Банско, Благоевград-Разлог, Благоевград-Кюстендил и т.н.
  Пътна помощ Знак

 2. Какво е мнението на клиентите?

  Вижте мненията на нашите клиенти и не се колебайте да се свържете с нас за спешна помощ и съдействие! Пътна помощ

 3. Какви са цените на пътната помощ?

  Цените варират според желаната услуга. Може да се нуждаете от издърпване от канал, помощ при закъсали авомобили при зимни условия и поледици, помощ при спукани гуми или само подаване на ток.услуги с пътна помощ

За контакти и спешна пътна помощ:
Телефон: 0876 74 28 59
ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА!

4.9/5 - (73 votes)