Пътна помощ Кърджали

Имате проблем с колата, закъсали сте на пътя, имате нужда от спешна пътна помощ в Кърджали, или в региона?

Ние ще се отзовем по най-бързия начин на мястото на повредата. В нашия екип работят опитни шофьори, които с помощта на специална платформа внимателно ще транспортират автомобила Ви до сервиза, паркинг или до адрес.

Денонощна пътна помощ в Кърджали

Нашите услуги са на разположение за вас шофьори и пътници – 24/7 през всички сезони. Независимо от проблема възникнал на пътя, повредата, нуждата от зареждане, смяна на гума или репатриране, ние сме на няколко минути от вас.

Ценоразпис за пътна помощ в Кърджали

Цените на услугите се формират съобразно икономическите фактори в страната и се определят от километрите, вида услуга, използваната техника и други. Вижте цените онлайн и се възползвайте от евтините услуги със стартова цена от 10 и 20 лв.

Предлагани услуги

Услугите на пътя, които предлагаме са от най-стандартните за превозни средства, до специализирани услуги идващи в по-специфични ситуации.  

  • Репатриране или извозване на леки коли, джипове, камиони, мотокари и други.
  • Смяна на спукана гума независимо от вида МПС.
  • Зареждане на акумулатор или подаване на ток.
  • Зареждане с бензин или дизел.
  • Изтегляне с лебедка при офроуд закъсали.
  • Превоз с паяк, колесар, платформа.

Обадете се още сега

При нужда от спешна пътна помощ, просто се обадете на нашия телефонен номер.

Защо да изберете нас?

Предлагаме всички предимства, които търсите, за да се почувствате сигурни на пътя и при проблем свързан със спешна намеса. Надеждни услуги, извършвани ежедневно на пътя с професионализъм и коректно отношение. Дискретност спрямо всеки водач на пътя. Евтини услуги, бързо достигане до мястото на проблема.

Пълно оборудване за всички услуги

Разполагаме с цялото оборудване, което се налага да  се ползва при различни ситуации на пътя. Извозване с паяк, платформа за пътна помощ за леки автомобили и тежкотоварни камиони,  за бусове; специализиран репатрак за конкретни ситуации, пътна помощ с помощна количка или колесар, услуги с кран или с лебедка.

Обхват за Кърджали и цялата страна   

Предлагаме помощ на пътя за град и селата наоколо. В кварталите Боровец, Байкал, Възрожденци, Веселчане, Гледка, Горна гледка, Студен кладенец, в Промишлена зона А, Промишлена зона Б, Източна индустриална зона, Промишлена зона Юг. Предлагаме помощ и по пътищата водещи към многото туристически обекти в региона и цяла Южна България.

Обадете се още сега на нашия спешен телефон, за да получите пътна помощ.

5/5 - (22 votes)