Услугите на пътна помощ – начин да спестите време и пари

Евакуацията на всякакъв вид транспорт се извършва от мястото на повреда до паркинг или посочен адрес. Фирмата за Пътна помощ извършва евакуация на трактори, валяци, спецтехника и други. При репатрирането е необходимо да имате документи за притежание на автомобила (технически паспорт), или пълномощно, което дава възможност за ползване на автомобила.

Ако попаднете в трудна ситуация на пътя най-доброто решение за да я разрешите е, ако се обадите на Пътна помощ за репатрак.

По принцип евакуацията на автомобили е много сложен процес. Следователно е необходимо да се вземат предвид размерите на автомобила, неговата маса. Има моменти когато колелата на колата са блокирали. Следователно обикновено теглене с метално въже не води до положителен резултат.

Най-често срещаният метод за репатриране е, когато предният мост на превозното средство, е натоварена на платформата на камиона с ниско легло, фиксира се, и се транспортира до сервиз или адрес.

Това гарантира абсолютната безопасност на превозваното превозно средство.

Репатракът при пълно натоварване предлага два вида платформи:

Фиксирани.

Автоматични.

Вторият вариант е най-използваният.

Автоматичното товарене върху платформата (фиксирана версия) се извършва по водачи (рампи), благодарение на електрическа или хидравлична лебедка. Някои съоръжения са оборудвани с кран-манипулатор. Ако устройството има плъзгаща се повърхност, тогава автомобилът се зарежда с помощта на лебедка.

Фирма Найденови Ауто разполага с професионално оборудване за евакуация на всякакви превозни средства. Ако има проблеми на пътя или в града, и се нуждаете от репатрак, нашият екип ще извърши спасителните операции евтино и бързо.

Пътна помощ

Кога се използва този метод на автоматично товарене върху платформата (фиксирана версия)?

Препоръчително е този метод да се използва, когато:

  • състоянието на автомобила не позволява друга операция за теглене;
  • транспортът е попаднал в сериозна катастрофа;
  • колелата, трансмисията, кормилното управление са блокирали.

Този метод се използва и при доставката на ретро автомобили до мястото на изложението. Също и за транспортирането на елитни автомобили от VIP класа. Производителите на някои марки скъпи автомобили забраняват извозването на автомобили с автоматична скоростна кутия.

Как работи Пътна помощ?

Пътна помощ пристига в определеното време на точното място. Дейността се извършва от квалифициран екип на Пътна помощ в София. Те са с голям опит и са готови да помогнат по всяко време. Основната им мисия е качествена помощ на шофьорите, изпаднали в беда на пътя.

Когато се свържете с лицензираната фирма „Найденови Ауто“, можете да поръчате всякакви услуги за транспортиране на повредени автомобили от следните категории:

  • автомобили седан и комби;
  • големи джипове и миниванове;
  • мотоциклети, моторни шейни и други видове моторни превозни средства.

Има и нестандартни ситуации, при които се налага репатриране. Например, когато колата блокира изхода на други превозни средства, не може да запали – понякога в такива случаи е достатъчно да се изтегли няколко метра.

Във всеки един от случаите експертите на фирмата подхождат индивидуално, като вземат предвид характеристиките на проблема или инцидента и, разбира се, марката на автомобила.

Фирмата предлага услуги по евакуация на моторни превозни средства. За тази цел, трябва специално техническо оборудване – специални крепежни елементи и компетентен персонал, запознат с особеностите на това репатриране.

Евакуираме ексклузивни и редки автомобили. Това е доста отговорна и сериозна задача. Подхождаме по специален начин, като вземаме предвид тяхната стойност. Извършваме повдигане на автомобили обърнати по таван, изтегляне от канавки и всякакъв офроуд.

Живеем в динамично и натоварено време. Всеки ден се сблъскваме с различни проблеми. Един от проблемите е свързан с превозните средства. Никога не знае човек в кой момент ще ни се наложи Пътна помощ. За това е добре винаги да имаме номер на квалифицирана Пътна помощ. Това е начин да се спести от Вашето време.

За бърза и безопасна евакуация на всякакви превозни средства се обадете на  телефони: 0878-424-097 / 0879-147-374.

5/5 - (1 vote)