Услугите на Денонощна Пътна Помощ София

Никой шофьор не може да бъде сигурен, че няма да попадне в непредвидени ситуации по пътищата. Неблагоприятни метеорологични условия, случайна повреда на автомобила, загуба на ключове – никой не е имунизиран от това. Да се окажете сам с проблем далеч от дома е трудно изпитание дори за опитен шофьор. Изходът от тази ситуация е пътна помощ.

Тази услуга днес се предлага от много фирми, чиито служители са готови да дойдат на мястото на инцидента веднага след обаждането на клиента и да предложат своите професионални услуги. Пътната помощ може да ви спести много свободно време, особено ако бързате и не можете сами да се справите с проблемите. Не трябва да разчитате само на собствените си сили, защото е невъзможно да се предвиди какво може да се случи на пътя утре. А искането на помощ от преминаващите шофьори, както и дългото стоене на магистралата, може да бъде дори животозастрашаващо.

Пътна помощ Знак

Кога е необходима пътна помощ?

Помощта на професионалисти, които посещават шофьорите на пътя, им позволява да разрешават много технически проблеми за кратко време.

Специалистите предоставят комплексни услуги:

Смяна на гума, ремонт на спукване;

Подаване на стартов ток;

Отварящи се врати (с документи за автомобила);

Доставка на горива и масла;

Доставка, монтаж, демонтаж и заверка на акумулатор на място;

Отключване на алармата;

Отстраняване на електрически проблеми;

Смяна на горивна помпа, генератор;

Евакуация на автомобили;

Компютърна диагностика на автомобили;

Консултации на професионалисти;

Търсене на повреди и неизправности;

Превоз и регистрация на МПС в КАТ;

И други.

Това е само част от услугите, предоставяни от фирмите, специализирани в предоставянето на професионална пътна помощ по пътищата. Благодарение на добре координираната работа на служителите на нашата фирма Найденови Ауто, шофьорите могат по всяко време да се обадят, за да отстранят бързо повредата и да продължат.

Предимства от получаване на техническа помощ на място:

  • бързо решаване на възникнали проблеми;
  • търсене на истинските причини за повредата;
  • бърза реакция при обаждания на клиенти;
  • възможност за решаване на много проблеми с кола, когато наблизо няма автосервиз;
  • предоставяне на комплексни услуги дори през нощта и извън града.

Бъдете предпазливи и винаги носете със себе си документи за самоличност, потвърждаващи правото ви да управлявате автомобил. Препоръчително е предварително да разберете няколко телефонни номера на фирми, които предоставят автосервизни услуги на пътя, за да се възползвате от професионална автотехническа помощ в случай на непредвидена ситуация.

Колко ще струва пътната помощ?

Цената на автомобилната помощ на място е достъпна за повечето собственици на автомобили. Спестеното време струва много повече. Точната цена ще бъде посочена едва след установяване на проблема. По телефона можете да разкажете на служителите в общи линии какво се е случило с вашия автомобил, да опишете естеството на получената повреда, така че професионалистите да вземат необходимите инструменти и оборудване със себе си на повикването за техническа помощ.

Цената зависи от много фактори:

  • Степента на повреда на автомобила;
  • Естество на повредата;
  • Време, изразходвано за отстраняване на открити нарушения и обслужване на клиента;
  • Местоположение на автомобила (колкото по-далеч е автомобилът, толкова по-висока ще бъде цената на услугите);
  • Необходимостта от използване на теглещ камион във Воронеж, обаждане на спешни служби и предоставяне на допълнителни услуги за евакуация.

Неизправност или авария е блокирала колата ви, което е довело до прекъсване на плановете ви и сега трябва да се грижите за транспортирането на колата до мястото, където е паркирана или ремонтирана. Пътна помощ предлага услуги за теглене на автомобили в София и околността при изключително изгодни условия и е готова да помогне за решаването на проблема. Нашите служители ще пристигнат своевременно на място и ще доставят автомобила на посочения от Вас адрес във възможно най-кратък срок.

5/5 - (1 vote)