Теглене на кола с помощта на пътна помощ

Повечето шофьори са свикнали с занаяти. Нищо по -страхотно! Тази инициатива ни определи като народ да можем да се справим с всяка ситуация. Но, за съжаление, в днешните автомобили вече не можем да овладеем толкова, колкото в други времена. Когато се разбие, той се срива и това може да се случи дори ако колата е сравнително нова или без твърде много километри на борда. Тогава е по -добре да се обърнете към специалисти. Със застраховка за пътна помощ , теглене на кола и застраховка на автомобил само за няколко лева годишно, имате всички тези услуги застраховани!

Ако колата не се запали, тя се разпада по пътя, случайно сте сложили друго гориво, акумулаторът трябва да бъде сменен, имате инцидент по ваша вина или не непременно по ваша вина, услуга за теглене може да ви спаси от всякакви неприятна ситуация!

Обадете се на номер на застрахователна компания и специалисти бързо ще дойдат да я поправят. Ако не може да бъде поправен на място, за обслужване ще е необходима теглене. Докато е в експлоатация, получавате кола в замяна, за да можете да извършвате ежедневните си дейности без смущения. Услугата за теглене също е достъпна за 6 месеца, но само за автомобили, собственост на физически лица
Пътна помощ

Теглене на кола посредством пътна помощ

Услугата за теглене на автомобили е от съществено значение. Ако притежавате нова кола и смятате, че нямате нужда от услугата за теглене, наистина шансовете тя да се счупи по пътя са по -малки, но не и невъзможни! Ако дефектът не може да бъде отстранен на място, ще трябва да се обадите на службата за теглене. Проблеми могат да възникнат, когато очаквате по -малко, когато имате да извършите важен път или когато отидете на почивка. Представете си, че сте на път, а колата се сблъсква с неизправност и не стартира, в райони, където няма от кого да поискате пътна помощ. Ако имате услуги, които включват теглене, отстраняване на неизправности и дори кола за смяна, можете да разрешите проблема бързо!

Тези услуги ви осигуряват безопасност и комфорт на всеки път, за да не се притеснявате и емоции, ако нямате много доверие в колата си или особено ако сте срещнали проблеми. Независимо от състоянието на превозното средство, което шофирате, застрахованата услуга за теглене ще ви помогне да започнете без притеснения по какъвто и да е път, независимо от продължителността на пътуването!

И, за да бъда честен: защо не инвестирате в теглеща услуга? Ако вече знаете, че на пазара има услуга, която предотвратява инциденти като забиване на колата на пътя, защо да не използвате услуга за теглене? Ако изберете услуга за теглене на кола с плащане за една година, от самото начало за всеки момент, когато имате нужда от теглене на кола през тази година, ще спестите значителна сума пари!

Само си представете какво означава, че за всеки път, когато имате нужда от услугата за теглене на кола, трябва да извадите много повече пари от джоба си. Може би нямате късмет да имате услугата теглене на кола няколко пъти месечно. И ако колата не ви помогне или сте по -невнимателни за волана, най -добре е да инвестирате в теглеща услуга, която ще ви отърве от това допълнително притеснение.

Може да видите наши услуги и за пътна помощ в област София !

5/5 - (1 vote)