Пътна помощ Сердика

Търсите ли пътна помощ в Сердика? Обърнете се към нас както ако търсите незначителни пътни услуги за възникнала авария на вашето МПС или се налага транспортирането му до КАТ или автосервиз.

Ние имаме екипи на територията на целия район на Сердика, която включва Фондови жилища, Банишора, Орландовци, Малашевци, Бенковски и Драз махала.

Телефон: 0876 74 28 59

Ние ще се заемем с всички придружаващи документи по изпълнението на услугата. Предварително ще съставим най-оптималния маршрут.

Нашите екипи работят денонощно на ниски тарифи!

Нашата пътна помощ на километър се определя от разстоянието и вида на превозното средство.

Разгледайте нашите цени и ни се обадете още сега!

Предлагаме широк спектър от услуги и продукти, насочени както към физически лица, така и към професионалисти на най-евтините цени.

Изпълняваме поръчки за репатриране за мотори, таксита, леки автомобили, товарни камиони, тирове, джипове, бусове, електрокари, мотокари, селскостопански и строителни средства.

Може да се обърнете към нас както за основна техническа помощ, така и за транспортна помощ. Сред услугите, които извършваме са репатриране на леки коли и камиони, превоз до КАТ или автосервиз, смяна на гума, зареждане на батерия, отключване на автомобил, подаване на ток, доставка на гориво, изключване на аларма и други.

Възползвайте се от нашите предимства

  • Професионализъм и дългогодишен опит;
  • Коректност и лоялност;
  • Бързина и ефективност;
  • Сигурност и надеждност;
  • 100% удовлетвореност на нашите клиенти.

Ние работим с аварийна техника и теглещи превозни средства за всички видове леки и тежки автомобили като паяк, помощна количка, колесар, лебедка, платформа, репатрак, специализирани автомобили и други. Нашите добре обучени екипи разполагат с подходящото модерно оборудване и умения за всяка ситуация.

Обхват за Софийско и цялата страна

Изпълняваме заявки за пътна помощ в Софийска област и цялата страна.

Ние поддържаме високо качество на услугите ни и изпълняваме поръчките в най-кратки срокове на най-ниската цена!

5/5 - (19 votes)