Пътна помощ Панчарево

Интересувате ли се от пътна помощ в региона на Панчарево? Ние сме отговорът на вашите нужди!

Извършваме спешна пътна помощ в целия район на Панчарево, който включва селата Панчарево, Бистрица, Лозен, Казичене, Кривина, Герман, Кокаляне, Долни Пасарел, Железница и Плана.

Телефон: 0876 74 28 59

Притежаваме качествено оборудване. Всеки теглещ камион е оборудван с подемно-плъзгащи платформи. Разполагаме с голям автопарк от модерни превозни средства, обслужвани от професионални механици.

Денонощни услуги пътна помощ в Панчарево

 Ние предлагаме лицензирана автопомощ 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 в годината!

Ние оказваме пълно съдействие на заседнали в подземен гараж, мол, както и аварирали на пътното платно или отстрани на него, превозни средства. Ако вашето МПС не може да се придвижи до желаната дестинация поради ПТП, бедствие, авария или друга неизправност по други причини, се свържете с нас. Ние незабавно ще ви изпратим екип от превозни средства за специална техническа и пътна помощ.

Извършваме издърпване и извозване на автомобили, мотоциклети, таксита, АТВ-та, товарни камиони, тирове, джипове, автобуси, микробуси, каравани, електрокари, мотокари, строителна техника. Ние извършваме транспортиране на МПС, смяна на гума на място, зарежда на батерия, издърпване с кран тип паяк върху платформа, пътна помощ под наем и други.

Цените ни зависят от разстоянието, вида и теглото на превозното средство.

Защо да изберете нас?

В момента, в който се свържете с нас, наш екип ще пристигне спешно на мястото на инцидента и ще бъде оказана помощ на всеки шофьор. Помощта ще включва отстраняване на малки технически проблеми в такива случаи като спукана гума, прегряване на двигателя и др.

Пътна помощ за всички нужди

Нашият автопарк от специални превозни средства за техническа и пътна помощ ще предоставят първа и незабавна помощ на вашето превозно средство, попаднало в беда. Ние разполагаме с паяк, платформа, лебедка, количка, колесар, кран, рпатрак, както и професионални пътна помощ за джипове 4х4, кемпери камиони, бусове, тирове и други.

Пътна помощ за София и цялата страна

Към днешна дата нашите автомобили за техническа помощ от този формат работят както на територията на цялата страна, така и по репатриране от/за чужбина. Те вече са помогнали на хиляди шофьори.

5/5 - (22 votes)