Пътна помощ Оборище

Интересувате ли се от пътна помощ в района на Оборище? Вие сте на точното място! Доверете се на нашите бързи и надеждни услуги за вашата сигурност на пътя, 24 часа в денонощието!

Телефон: 0876 74 28 59

Ние притежаваме професионализъм. Евакуацията на автомобили се извършва от висококвалифицирани специалисти, които имат богат опит и са добре запознати с пътищата.

Услуги и цени

Осигурете си спокойствие на пътя в извънредна ситуация като катастрофа, бедствие или друг вид неизправност.

Ние оказваме експресна пътна помощ, извозване и изтегляне за мотоциклети, автомобили, таксита, бусове, камиони, тирове, джипове, електрокари, мотокари, както и пътна, строителна, подемна и селскостопанска техника.

  • телефонно денонощно информиране;
  • изключване на аларма;
  • смяна на спукана гума;
  • отключване на заключен автомобил;
  • издърпване и извозване;
  • подаване на ток и гориво.

Този списък съдържа стандартни видове услуги, извършвани от нашия екип за техническа помощ. В допълнение към видовете работа, изброени по-горе, служителите ни има възможност да изпълняват и други видове услуги в пътни условия, включително услуги с повишена сложност, които не се съдържат в този списък.

Ние предлагаме нашите услуги на най-най евтините и достъпни цени на километър в страната.

Вижте нашите цени на километър, които зависят от вида на превозното средство и разстоянието.

Правим намаления по договаряне за дълги курсове и редовни клиенти.

Доверете се на нашия екип от професионалисти за помощ при повреда на пътя или за репатриране при пътно-транспортен инцидент.

Пълно оборудване за пътна помощ

Ние разполагаме с модерен и надежден автопарк, който включва: пътна автопомощ паяк, пътна автопомощ платформа, пътна автопомощ камион, пътна автопомощ микробус, пътна автопомощ репатрак, пътна автопомощ с лебедка, пътна автопомощ с кран, пътна автопомощ с високо проходим джип и много други средства за професионална пътна помощ.

Ние имаме екипи в Софийско, Югозападна България и цялата страна. Ако ви се случи непланирана ситуация на пътя, нашите служители ще дойдат на мястото в най-кратки срокове и ще ви предложат най-подходящото решение.

Свържете се с нас незабавно и спестете пари и време в труден за вас момент! Нашият телефонен номер се намира в категорията контакти.

5/5 - (15 votes)