Пътна помощ за мотоциклети и спортни автомобили

Въпреки че мотоциклетите са много по-малки и по-компактни от автомобилите, тяхното репатриране не е лесно и има изисква специализирана пътна помощ. Да започнем с факта, че мотоциклетът има само две колела.

Двуколесният транспорт се характеризира с висока маневреност, но и с нестабилност. За вертикално транспортиране на мотоциклет е необходим специален теглич – с устройство за закрепване на колелата, фиксиращи ремъци и друго оборудване. И като се има предвид, че теглото на някои мотори може да бъде половин тон, става ясно, че е невъзможно да ги преместите сами, без използването на специално оборудване и участието на специалисти.

Пътна помощ 24” се занимава с евакуация на моторни превозни средства от години.
Специалистите знаят какво е необходимо за безопасното транспортиране на шосейни или офроуд мотоциклети, електрически велосипеди, мини и макси скутери, мотопеди. Ако оборудването е в добро работно състояние, тогава се изпраща репатрак с въртяща се плъзгаща се или начупена платформа.
В случай на блокирани колела или други сериозни повреди – репатракът разполага с кран. След като моторът се качи върху платформата, той се закрепва добре с помощта на предварително подготвени приспособления. Така се гарантира пълна безопасност на мотоциклета, независимо от състоянието му.

Репатриране на спортен автомобил от “Пътна Помощ 24

Тегленето на спортен автомобил с репатрак е трудна задача. За да се транспортира превозното средство до местоназначението, първо, то трябва да бъде натоварено на платформата внимателно. Този процес е много стресиращ, защото всичко може да се случи – спортните коли са скъпи и трябват професионални умения, за да се извърши товаренето. А ако целта е да се придвижи ултраскъпа спортна кола, сложността нараства значително. Това се дължи на ниския просвет на спортните автомобили и широките гуми, поради което не може да се приложи стандартният подход на товарене. Като допълнение, високата цена на тези автомобили също изисква голямо внимание и старание в действията на теглещия камион, тъй като най-малката драскотина по нея ще им струва големи финансови проблеми.

Пътна помощ - patna pomosht

Само професионалисти могат да се занимават с такава отговорна работа. Това са хората, които работят във фирма “Пътна Помощ 24“. Можете да им поверите своя спортен автомобил без страх, тъй като те имат богат опит в транспортирането на такива автомобили.

Репатрират автомобили от марките:  Ferrari F12 Berlinetta, Lamborghini Gallardo, Audi R8 GT, Mercedes-Benz SLS AMG Roadster, Bentley Continental GT, Porsche 911 GT3 R и други състезателни автомобила. И всички те са доставени от нашите служители без нито една драскотина или повреда.

Такъв висок клас на обслужване се постига благодарение на внимателния подбор на специално оборудване и техника при евакуация: вземат се предвид характеристиките на конкретния модел спортен автомобил. Може да се използва репатрак с плъзгаща се хидравлична платформа с допълнителни рампи, които могат да осигурят безопасно пътуване. Или платформа с кран, оборудвани със специални грайфери за колела с широка гума от триста и десет милиметра и по-широка.

Какво получават клиентите?

Един от важните компоненти в работата на нашите специалисти е пълният контрол на процеса при товарене и разтоварване на спортния автомобил. Нито една секунда от целия ход на работа няма да остане без внимание, така че нито един, дори и най-малкият елемент от спортния автомобил да не бъде повреден.

Дори и най-малката  микродраскотина по някоя от броните и калниците може да струва доста пари. Нашите клиенти не трябва да се безпокоят за извозването на такъв автомобил, тъй като от самото начало до самия край на евакуацията той е под закрилата на сериозна застрахователна компания. Ако възникне някаква извънредна ситуация, щетите на собственика на спортния автомобил ще бъдат обезщетени в пълен размер и в най-кратък срок. Фирмата гарантира това.

Стараем се да предлагаме на своите клиенти най-ниските достъпни цени в този бранш, редовни промоции и отстъпки за дълги курсове и редовни клиенти.

Притежава собствен автопарк – денонощно транспортира автомобили с помощта на камиони, оборудвани с кранове, манипулатори, лебедки, закрепващи механизми и друго оборудване.

5/5 - (1 vote)