Пътна помощ Дупница

Имате нужда от спешна пътна помощ в Дупница, пътищата в общината и тези водещи към магистрала Струма или по пътя за Кюстендил, Самоков и селата на територията на общината?  

С едно позвъняване на телефона, ние идваме на място и предоставяме специализирана техническа, ремонтна и транспортна помощ в случаите причинили щети на моторното превозно средство.

Свържете се с нас, за да поръчате репатрак, освен това можете да сте напълно сигурни във високото качество на обслужване и евтините цени за денонощна и ежедневна евакуация на автомобили.

Цени/ Услуги и Предимства за пътна помощ в Дупница

Предлагаме евтина цена километър. Услугите струват според ценоразписа за различните намеси; според вида МПС, според използваното оборудване и други.

Някои от нашите услуги са:

  • Репатрак за автомобили, камиони, автобуси, мотокари, строителна техника.
  • Колесар, платформа, теглич;
  • Зареждане с гориво;
  • Зареждане на акумулатори;
  • Теглене с лебедка или кран;
  • Помощ и ремонтни услуги на място при възникване на произшествие или повреда на моторно превозно средство.

Осигуряваме необходимото оборудване и разполагаеми средства за най-добрата  услуга на пътя:паяк, платформа, репатрак, оборудване за техническа помощ, сервиз на пътя.

Екип от отлични специалисти и майстори подготвени с ноу-хау и техника за аварии и повреди от всякакво естество. В случаи когато е невъзможно да се реши проблемът на място, превозното средство се транспортира до най-близкия възможен пункт.

Гарантирана намеса и денонощна помощ на място в случай на механична повреда или пътнотранспортно произшествие на територията на община Дупница и в цяла България.

5/5 - (10 votes)