Пътна помощ в София – смяна на акумулатор на място

Смяна на акумулатори е много търсена услуга, която предлага Пътна помощ в София. Извършва се на място. Майсторът отива до мястото, където автомобила е закъсал, поради разреден акумулатор и доставя, смяна на акумулатора на вашия автомобил. При необходимост, освен смяна се извършва диагностика и регистрация на акумулатора. Според статистиката тази услуга на Пътна помощ е често срещана и много популярна, особено през зимния сезон.

Автомобилният трафик в големите градове, задръстванията, нередовните пътувания водят до преждевременна повреда на акумулатора. Съвременните автомобилни акумулатори обикновено не изискват поддръжка и имат живот от 2-3 години. Добавете към това климатичните особености на града, в който живеете – дълга зима, дъждовна есен и пролет – всичко това налага повишено натоварване на акумулатора на вашия автомобил.

След запалване на автомобила е необходимо около час шофиране при високи обороти на двигателя, за да се зареди напълно батерията. Повечето коли се движат бавно при задръствания – двигателят работи на празен ход, повечето консуматори работят – парно, радио, климатроник, музика. При такива условия акумулаторът няма време да се зареди до нормалното му състояние.

Но това не е всичко! Когато колата е паркирана, се задейства аларма, която също консумира енергия от батерията. Системите за сателитна сигнализация са особено виновни за увеличената консумация на енергия. Има случаи, когато сателитна аларма за кола разрежда изправна и напълно заредена батерия за един ден. Много често такова разреждане на батерията се получава при паркиране с включена сателитна сигнализация на паркинга.

Кои са характерните признаци на разреден акумулатор?

Има няколко характерни признака, които могат да ви помогнат при диагностиката на акумулатора:

  • Стартерът на вашия автомобил не завърта двигателя.
  • След два-три дни паркиране алармената система започва да работи и реагира при спад на напрежението в бордовата мрежа.
  • При рестартиране на двигателя стартерът се върти едва.
  • Зареждането на батерията или запалването на колата помага само с едно стартиране на двигателя.
  • Падане на напрежението на клемите на батерията.
  • Външна деформация на батерията, особено през зимата.

    Доставка на акумулатор

Доставка и смяна на акумулатор от Пътна помощ в София

Смяна, доставка на акумулатор е необходима в случаите, когато колата не иска да запали в най-неподходящия момент. Това означава, че трябва спешно да потърсите възможност за презареждане на батерията. Това обаче не винаги е възможно. В един момент батерията спира да приема заряд. В резултат на това единственият изход от ситуацията е пълна смяна на акумулатора на автомобила.

Можете да се обадите на Пътна помощ в София – да поръчате доставка на автомобилен акумулатор, ако не можете да запалите точно на магистралата. Също така извършваме монтаж на акумулатори. Цената е приемлива. Пътна помощ предлага най-евтините и качествени аварийни услуги за вашия автомобил.

Доставка и смяна на акумулатор ще се извърши в най-кратки срокове и бързо ще можете да продължите по пътя с нов акумулатор. Трябва само да се обадите на Пътна помощ и те ще ви помогнат възможно най-бързо. Ако опитите за презареждане са били неуспешни, тогава не губете време напразно. Обадете се!

Пътна помощ в София са готови спешно да доставят и сменят акумулатора на автомобила. Ако не сте сигурни, че можете сами да го смените правилно, поверете тази задача на майстор – механик. Неговата квалификация е достатъчна за да смени батерията в съответствие с всички правила. Обадете се на професионалистите, които предоставят услугата за смяна на автомобилен акумулатор.

Кога е необходимо да се обадите на Пътна помощ?

Ако попаднете в трудна ситуация и имате нужда от техническа помощ, просто се обадете на денонощните услуги на Пътна помощ.

Операторът ще приеме поръчката и може да даде най-точния съвет и да предложи решение на проблема, ако опишете ситуацията си най-точно.

Какво е предимството да смените акумулатора на място от Пътна помощ:

Бърза доставка и смяна – в рамките на 30 минути.

Не е нужно да викате такси до магазина за авточасти, да мъкнете тежък акумулатор и след това да го инсталирате сами.

Майсторът ще го купи, ще го донесе и смени.

Предлага се услугата за смяна на акумулатор не само в работно време, но и в празнични и почивни дни.

5/5 - (1 vote)