Пътна помощ в София за извозване напревозни средства

Репатрирането на водни превозни средства не е най-често срещаната услуга, но се случва от време на време. През летния период се случва да се използва услугата – транспортиране на лодки. За превоз на малки лодки са необходими специални платформи, които са налични в Автопарка на пътна помощ в София на фирма Пътна помощ 24. Освен това репатрирането на лодка на репатрак изисква добри шофьорски умения. Шофьорите на фирмата са квалифицирани и имат богат опит с всякакви превозни средства, включително лодки.

Пролетта, лятото и есента са времето, когато хората търсят почивка на вода. Сред популярните забавления и хобита може да се откроят не само риболов и събирания на брега, но и воден транспорт. За да се достави до водоема, е необходимо специално оборудване, ремарке и опит за правилното закрепване и откопчаване на плавателния съд, така че да не изпадне от платформата по време на транспортиране.

Самостоятелният транспорт на лодки е скъп и отнема много повече време. Най-добрият вариант би бил да потърсите услугите на специалистите, които са в състояние да извършат работата си на високо ниво.

Как да транспортирате водни превозни средства?

За да се транспортира малък плавателен съд като лодка или малък катер, собственикът ще трябва да се сблъска с редица проблеми, включително товарене и разтоварване. Трябва да се внимава изключително много по време на транспортирането.

Препоръчително е предварително да се направи маршрута, като се изключат опасните участъци, трябва да се подготви необходимата документация, да се погрижите за застраховката. За да се избегне повреда на водните превозни средства, е необходимо да ги опаковате и откопчавате правилно.

Подготвителен етап по извозването на водни превозни средства

Транспортирането на лодката с репатрак се извършва от специалисти, които се съобразяват с размера на плавателния съд. На подготвителния етап специалистите на фирма Найденови Ауто извършват редица общи действия, включително:

 • Всички течности (гориво, вода и др., ако е необходимо) се източват от лодката или резервоарите на лодката;
 • Електрическите уреди са изключени;
 • Стъклените, изпъкнали и хромирани части са опаковани и покрити;
 • Ако има такива, гредите и такелажът се демонтират;
 • Всички люкове, илюминатори и врати са плътно затворени.
 • След подготовка на съда за транспортиране, той се покрива и товари.

Независимо къде ще почивате на вода, специалистите ще доставят вашия плавателен съд до всяко място. Своевременно ще подготвят, натоварят лодката и ще я доставят до посочената точка, като изберат безопасен маршрут.

Експертите на пътна помощ в София имат обширни познания и умения по въпроса за репатрирането на лодки. Това позволява да се сведе до минимум рисковете по време на транспортиране и да се избегнат възможните проблеми по пътя:

 • Плавателният съд се оценява за повреди и дефекти;
 • Изготвя се оценка и се сключва споразумение;
 • Плавателният съд се подготвя за транспортиране и се товари на платформата;
 • Съдът е надеждно фиксиран;
 • Съдът се транспортира до посочения водоем или до мястото на съхранение;
 • Разтоварването е в ход.

За транспортиране на плавателни съдове се използват специални ремаркета и такелаж: кранове, разкопчаващи колани, лебедки и др. Професионалният подход и модерното оборудване позволяват транспортирането на лодки дори на дълги разстояния.

Транспортирането на лодки е професионална услуга, извършвана от фирма Пътна помощ 24, която позволява на рибари, туристи и просто любители на водни разходки да застраховат и транспортират лодката си непокътната до водоема.

Услугата на лодките се извършва от професионалисти. Всички шофьори са опитни специалисти в своята област, способни бързо, но внимателно да ги транспортират. Цената на тази услуга  се изчислява индивидуално (например транспортиране на лодка до сервиз, за продажба и др.).

Всичко по транспортирането е документирано и застраховано – не можете да се страхувате, че нещо ще се случи с вашата лодка. Свързвайки се с нас, клиентът може да очаква:

Денонощна пътна помощ при превоз на лодки;

Теглич с ремарке ще пристигне на посоченото място своевременно, без забавяне;

Транспортирането се извършва с голямо внимание;

Гъвкава ценова политика, без надценки и надплащания;

Фирмата работи без посредници – разполагат със собствен модерен автопарк с цялото необходимо оборудване.

За да получите професионални транспортни услуги – обадете ни се на GSM:  0876 74 28 59 или оставете съобщение в контактната форма на нашия сайт:https://patna-pomosht-24.com!

Ние определено ще ви помогнем!

Rate this post