Акумулатори София – Доставка и монтаж на адрес – пътна помощ

Можете да разчитате, че ще дойдем до дома ви и ще осигурим пътна помощ и подмяна на акумулатора. Ние сме на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, с време за реакция до 30 минути.

Ние доставяме, монтираме, демонтираме и сертифицираме акумулатори на ваш адрес в София.

Разполагаме с много богат избор на акумулатори – над 500 акумулатора на склад. Обадете ни се сега, за да получите безплатна оферта за подходящия акумулатор за вашия автомобил.

Ние сме тук за вас! Идваме бързо при вас с необходимото оборудване и квалификация, измерваме, почистваме и откриваме всякакви проблеми с електрическата система. Всичко това гарантира, че подмяната ще бъде бърза, ефикасна и ефективна.

Ние ще доставим, монтираме, демонтираме и сертифицираме нов акумулатор за вашият автомобил адрес в София.

Най-добри цени от 39лв, за експресна доставка на акумулатори по домовете!

!!!ПРОМО ЦЕНА!!!

39лв

за Доставка, демонтаж, монтаж, замерване и заверяване на гаранция на нов акумулатор и то на Ваш адрес.

  • За да направите директна поръчка на акумулатор с доставка, моля обадете ни се на – 0876-742-859

Обадете се още сега и получете оферта за подходящ акумулатор за Вашият автомобил.

Разполагаме с над 500 акумулатора на склад ! Получавате 2 години пълна гаранция и качествен монтаж на Ваш адрес.

Ако акумулатора е изтощен и неизползваем, няма да можете да отстраните проблема със зареждане, а ще трябва да я подмените акумулатора… За да диагностицирате това, ще трябва да посетите автосервиз, а за да стигнете до него, ще се нуждаете от репатриращ камион на Пътна помощ, който да транспортира автомобила. За това може да избегнете всичко това и просто да ни се доверите,
обадете се на 0876 74 28 59 и оставете всичко на нас !
Ще ви посетим и подменим захабеният акумулатор още днес и то на Ваш адрес.

Кога е необходима смяна на акумулатора на колата?

Ако акумулаторът на вашия автомобил е на повече от три-четири години, вероятно ще трябва да го смените. Старите акумулатори също могат да страдат от загуба на вода и сулфатизация.
Когато автомобилът не може да потегли поради изтощен акумулатор, вероятно е настъпил краят на неговия живот. Акумулаторът е компонент на двигателя и не може да се ремонтира толкова лесно, колкото други части на автомобила, така че ако акумулаторът ви не работи, ще трябва да го смените.

Акумулатори на адрес

Акумулатори София – експресна доставка и монтаж.

Акумулатори на адрес с доставка и монтаж

Безплатна заверка на акумулатора, замерване на електрическата Ви система, почистваме клемите на акумулатора и качествен монтаж и демонтаж.

Автомобилът ви е спрян на пътя и ви е нужна пътна помощ? Вие можете да се отпуснете и да мислите за други неща, докато нашите експерти се заемат с проблема. Те са оборудвани с цялото техническо оборудване, необходимо за извършване на подмяната (при закупуване на акумулатор на клиента се предоставя необходимата документация и 2-годишна гаранция).


Можете да получите услугата за доставка на акумулатор при нас по всяко време, без да се налага да чакате дълго. Разполагаме с акумулатори и резервни части на склад, а автопаркът ни включва камиони с необходимото оборудване, за да можем да отстраним неизправността на вашия автомобил скоро и без допълнително заплащане. Ние идваме на мястото на повредата по всяко време – работим денонощно, седем дни в седмицата. След диагностиката, ако се окаже, че акумулаторът не трябва да се сменя, можем просто да извършим услугата “Пусков ток” със специализирано устройство.

5/5 - (1 vote)